Resultaten voor partytent met zijwanden 3x3

partytent met zijwanden 3x3
Partytent kopen? Handige party tenten GAMMA.
En met zijwanden zit u ook nog eens heerlijk uit de wind. Vind een goedkope partytent. Wilt u niet te veel betalen en toch een goede partytent? Kom naar een van onze bouwmarkten of bestel een partytent in de online winkel.
Vind zijwanden partytent in Parasols en Partytenten op Marktplaats.nl.
Gratis verzending Stabiele metalen dwarsbalken waterafstotend materiaal kleefbanden voor veilige bevestiging 5 verwijderbare zijdelen met venster bescherming tegen regen en zon plaatsbesparende opslag montage binnen enkele minuten het prachtige paviljoen van tectake combineert uiterst robuuste kwaliteit. 4x zijwanden partytent.zwart.teab.ophalen wuustwezel.geschikt voor een partytent 3x3 meter.
Pro easy up partytent 3x3 meter.
Omschrijving pro easy up partytent 3x3. Deze pro easy up met een afmeting van 3x3 meter is onze meest populaire opvouwbare tent. Deze tent is geschikt voor privé-gebruik, maar wordt ook veel verkocht aan verhuurbedrijven. Daarnaast is de pro easy up zeer geschikt voor bedrijven, om te gebruiken op bijvoorbeeld markten en beurzen. Het stevige frame kan tegen een stootje en blijft staan bij windsnelheden tot en met maar liefst windkracht 5. Toch is de tent met een gewicht van circa 30 kilo ook nog heel goed hanteerbaar. Het is zelfs mogelijk deze tent in je eentje op te zetten en je hebt geen gereedschap of losse onderdelen voor ingebruikname. Door het waterdichte dak hoef je je nooit zorgen te maken over regen, want onder deze partytent staan jij en je spullen zeker weten droog. We leveren deze easy up tent inclusief een complete set van vier zijwanden, zodat je de tent rondom kunt afsluiten.
KARWEI Partytenten kopen? Partytent in alle maten.
Biedt de partytent zelf nog niet genoeg bescherming? Ook kun je bij ons zijwanden voor je partytent kopen voor een nog betere beschutting. Partytenten zijn niet alleen praktisch, ook dragen ze bij aan de sfeer van je feest. Het heeft iets gezelligs wanneer je met zn allen onder een tent staat. Versier de partytent met onze feestverlichting om de sfeer nóg meer te verhogen. Partytent 3x3 of 3x6.
Easy up Partytenten online kopen Profitent24.
3x3 m Easy Up partytent, PREMIUM, wit. 21% BTW excl. 21% BTW excl. 3x3 m Easy Up partytent met zijwanden 4 vensters, PREMIUM, wit. 21% BTW excl. 21% BTW excl. 3x3 m Easy Up partytent met zijwanden 4 vensters, PREMIUM, wit.
Easy up partytent 3x3 incl. zijwanden grijs.
Easy up partytent 3x3 incl. zijwanden met ramen Taupe. De partytent is gemaakt van de beste kwaliteit en materialen tot in de details. De stof is gemaakt van PVC gecoat krimpvrije en niet-stretch Oxford weefsel. De stalen gewrichten en de dubbel gestikte ankerpunten zorgen voor extra stevigheid.
Partytent met zijwanden huren 2750, Peerby Go.
Welke verschillende partytenten zijn er te huur? Via Peerby Go kan je drie verschillende partytenten huren.: Kleine partytent zonder zijwanden 3 x 3 meter. Kleine partytent met zijwanden 3 x 3 meter. Grote partytent met zijwanden 3 x 6 meter.
Partytentenshop Partytent kopen bij dé partytenten specialist!
Alle Easy Up partytenten hebben een waterdicht polyester tentdoek geen plastic! en worden gratis geleverd inclusief alle zijwanden en een draagtas. De buizenvariant heeft een plastic waterdicht dakdoek en is een voordelig alternatief voor uw feestje of barbecue! Onze Easy Up partytenten zijn verkrijgbaar in de maten 2x2, 25x25, 3x3, 45x3, en 6x3mt en zijn erg eenvoudig op te zetten. Sinds een aantal jaren hebben we tevens onze eerste zeshoekige partytent te koop met een doorsnee van 35, meter.

Contacteer ons