Meer resultaten voor partytent 3x6

partytent 3x6
Partytent 3 X 6 LINGGO-TRADING.
3 Sets heeft u nodig om de tent helemaal rondom af te sluiten voor een 3x6m tent. Easy Up Vouwpaviljoen / Vouwtent / Partytent 3 x 6 m Oranje. Profi Easy Up Vouwpaviljoen/Vouwtent / Partytent 3x6 Oranje. Professionele Tent Met Aluminium Frame Van Extra Zware Kwaliteit.
Partytent 3x6 Feesttent 3x6 Partytentenshop.nl.
Deluxe Haring set voor al onze Partytenten. Deluxe Haring Set voor al onze Partytenten Makkelijk met een hamer in de grond te slaan en tevens weer gemakkelijk uit de grond te verwijderen door de T-vorm van de haringen. Details In winkelmand. Artikel 1 tot 7 van de 7 artikelen. Partytenten of Feestenten in de maat 3x6 meter. Liever een easy up partytent kopen?
Partytent 3x6 Meter Huren Partytentverhuur Den Bosch.
De partytent is makkelijk vervoerbaar langste deel is 220 cm. Verhuurprijs Partytent 36 meter. De verhuurprijs van de partytent 36 is vanaf: 5500, Zelf ophalen, opzetten en terugbrengen. Partytentverhuur Den Bosch is het adres voor het huren van een partytent in o.a.
Partytent 3x6m PVC Grijs-Wit Partytent-Online.
Sterke Stabiele waterdichte partytent 3x6 meter, Brandvertragend gecertificeerd klasse 1 volgens NEN norm6065, M2, En13501. Het solide stalen frame Ø 38/42mm, met een wanddikte van 12mm, / 14mm, is van binnen en buiten gegalvaniseerd waardoor deze bijzonder bestand is tegen corrosie.
Partytent 3x6 meter 18 m2.
Bezorgen of afhalen? Opzetten van tenten. Vaakgestelde vragen FAQ. Partytent 3x6 meter 18 m2. Witte partytent van 3x6 meter voorzien van ramen in de lange zijden en deuren in de kopse kanten. Huur goedkoop bij ACL Partyverhuur Assen uw.: Partytent 3x6 meter.
Partytent 3x6 meter Partyverhuur Luxus partytenten.
Afhankelijk van de indeling en inrichting van de tent is deze partytent geschikt voor 18 personen. Optioneel is deze partytent compleet ingericht te huur. Deze professionele partytent huurt u bij ons voor 55, per dag, exclusief op en afbouwen a 75.,
Partytent 3x6 meter Springkussen partytent huren.
Als u de tent 1 dag huurt, kunt u de tent een dag van te voren ophalen en de dag na uw feest weer terugbrengen. Partytent 3x6 meter. Deze middelgrote partytent is ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagsfeesten in de achtertuin of voor evenementen in de buitenlucht.
Partytent 3x6 Jafremverhuur Jafremverhuur.
Home / Tenten Verhuur / Partytent 36. De PVC Partytenten zijn zomer en winterhard, en kunnen zeker tegen een stootje. De PVC partytenten zijn ideaal geschikt voor Tuinfeesten, Buurtfeesten, Verjaardagsfeest, Horeca, Recepties, Bruiloft, Carnaval, Kerst. Profiteer van het voordelige feestpakket bestaande uit een Terrasverwarmer inclusief gasfles van 5kg, 4 statafels en gekleurde prikkabel rondom.

Contacteer ons